I DAG GÄLLER DET - VAR MED OCH PÅVERKA

Nu har jag använt min rösträtt i tre viktiga val. Jag röstade för ett Sverige som håller ihop och en kommun som satsar mer på skola och förskola. Jag röstade för maktskifte i landstinget och en jämlik sjukvård i hela länet. Jag bär med mig alla förhoppningar om förändringar i sjukvården från patienter, anhöriga och all fantastisk personal jag träffat. Jag vet att vi kan göra skillnad och hoppas få ditt stöd i landstingsvalet. Det ser ut att bli jämnt och varje röst räknas. Ta ställning; rösta för förändring i sjukvården och emot politiskt inflytande för Sverigedemokraterna. Tillsammans gör vi skillnad. Rösta du också!

Målgruppsinformation

Om den här Facebook-annonsen

Ett skäl till att du ser den här annonsen är att Erika Ullberg vill nå personer som gillar sidan "Socialdemokraterna i Stockholm".
Det kan finnas andra skäl till att du ser den här annonsen, inklusive att Erika Ullberg vill nå personer i åldern 18 och uppåt som bor i närheten av Stockholm, Stockholm County. Den här informationen baseras på din Facebook-profil och på var du anslutit till internet.
Berätta vad du tycker
Var den här förklaringen till hjälp?
Tack för din betygsättning.

Ser du inga annonser? Missa inte att stänga av din adblocker.