NY BUDGET FÖR ETT GRÖNARE STOCKHOLM!!

Nu lanserar vi Stockholms stads nya budget. Vi i det grönblå samarbetet är överens om en ny klimatmiljard som möjliggör offensiva klimatinvesteringar och en och en halv miljard till ökad framkomlighet för gående, cyklister och kollektivtrafik. Samtidigt skärper vi även stadens klimatmål. Stockholm ska vara en fossilbränslefri och klimatpositiv stad 2040 och fasa ut eldning med fossil olja till 2025.

Läs mer här: https://www.mp.se/…/grona-framgangar-i-den-forsta-gronblaa-…

mp.se
Med budgeten så får Stockholm en ny klimatmiljard som möjliggör offensiva klimatinvesteringar och en och en halv miljard till ökad framkomlighet för gående, cyklister och kollektivtrafik. Samtidigt skärps stadens klimatmål: Nu ska Stockholm vara klimatpositivt och fossilbränslefritt 2040 o...

Målgruppsinformation

Om den här Facebook-annonsen

Ett skäl till att du ser den här annonsen är att Miljöpartiet i Stockholms stad vill nå personer som är intresserade av Hållbarhet, baserat på aktiviteter som att gilla sidor eller klicka på annonser.
Det kan finnas andra skäl till att du ser den här annonsen, inklusive att Miljöpartiet i Stockholms stad vill nå kvinnor i åldern 25 till 40 som bor i närheten av Stockholm, Stockholm County. Den här informationen baseras på din Facebook-profil och på var du anslutit till internet.
Berätta vad du tycker
Var den här förklaringen till hjälp?
Tack för din betygsättning.

Ser du inga annonser? Missa inte att stänga av din adblocker.