Vad händer egentligen nu efter valet? Hur går det till med regeringsbildningen? Kommer alliansen gå samman med Sverigedemokraterna eller blir det ett blocköverskridande samarbete? Vad gör Socialdemokraterna?

Frågorna är många nu när valresultatet är klart och riksdagen har valt sin talman. Därför är vi glada att kunna bjuda in Järfällaborna till ett öppet möte med näringsminister Mikael Damberg som kommer svara på frågor om regeringsbildningen och situationen i riksdagen. Mi...kael Damberg har en lång politisk erfarenhet, bland annat som gruppledare för Socialdemokraternas riksdagsgrupp och sakkunnig i riksdagen. Sedan 2014 är han närings- och innovationsminister i Stefan Löfvens regering.

Arrangör är Socialdemokraterna i Järfälla. Mötet är öppet för allmänheten, så alla som är nyfikna och har frågor är välkomna till Hyllan 18.30-19.30 den 10 oktober.

Vi ses där!

Visa mer
ONS, 10 OKT KL. 18:30
46 personer är intresserade · 15 personer kommer

Målgruppsinformation

Om den här Facebook-annonsen

Ett skäl till att du ser den här annonsen är att Socialdemokraterna i Järfälla vill nå personer vars vänner gillar deras sida.
Det kan finnas andra skäl till att du ser den här annonsen, inklusive att Socialdemokraterna i Järfälla vill nå personer i åldern 18 och uppåt som bor i närheten av Stockholm, Stockholm County. Den här informationen baseras på din Facebook-profil och på var du anslutit till internet.
Berätta vad du tycker
Var den här förklaringen till hjälp?
Tack för din betygsättning.

Ser du inga annonser? Missa inte att stänga av din adblocker.