LO SATSADE 30 MILJONER PÅ S - NU VILL DE HA BETALT
LO satsade 30 miljoner kr på att Socialdemokraterna skulle vinna valet.

LO stod för några av de smutsigaste påhoppen i valrörelsen.

...

Nu vill LO ha betalt för sina insatser.

När LO:s styrelse samlades för att diskutera regeringsmakten efter valet var statsminister Stefan Löfven med under mötet.

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson har varit tydlig med att LO kräver motprestationer från socialdemokraterna. ”Vi tänker inte lägga oss platt för S” sade Thorwaldsson.

LO:s ordförande har också en garanterad plats i socialdemokraternas verkställande utskott.

– Socialdemokraterna kommer inte kunna göra något där de inte har LO med sig. I alla fall inte när det rör LO:s kärnvärden, säger statsvetaren och socialdemokraten Stig-Björn Ljunggren till Dagens industri.

Socialdemokraterna och LO är desperata. De kommer att göra allt för att klamra sig kvar vid makten.

Men enpartistatens tid är förbi. Socialdemokraterna gjorde sitt sämsta valresultat på 100 år. Bara fyra av tio LO-medlemmar röstade på S. Deras regering fick bara stöd av en tredjedel av väljarna.

TA STÄLLNING för en ny regering.

Inte fyra år till!

Visa mer

Målgruppsinformation

Om den här Facebook-annonsen

Ett skäl till att du ser den här annonsen är att Nya Moderaterna vill nå personer som är intresserade av Liberalism, baserat på aktiviteter som att gilla sidor eller klicka på annonser.
Det kan finnas andra skäl till att du ser den här annonsen, inklusive att Nya Moderaterna vill nå personer i åldern 18 och uppåt som bor i Sverige. Den här informationen baseras på din Facebook-profil och på var du anslutit till internet.
Berätta vad du tycker
Var den här förklaringen till hjälp?
Tack för din betygsättning.

Ser du inga annonser? Missa inte att stänga av din adblocker.