DAGS ATT AVVECKLA BROMMA FLYGPLATS

När Stockholms moderatledda styre presenterade sin överenskommelse meddelades att avtalet för Bromma flygplats inte ska förlängas.

Det finns därmed ingen anledning att vänta så länge som 2038 på att lägga ner Bromma flygplats om rätt åtgärder vidtas nu. Alla är överens om att avtalet inte ska förlängas, därmed är alla hinder bortröjda för att sätta igång.

...

En nedläggning av Bromma flygplats möjliggör dessutom att drygt 35 000 nya bostäder byggs i Stockholm. Det är nu staden måste påbörja planprocessen för området. För gör man ingenting så innebär det i praktiken att avtalet måste förlängas.

DELA om du också vill påskynda avvecklingen av Bromma flygplats.

Visa mer
Karin Wanngård
Politiker

Målgruppsinformation

Om den här Facebook-annonsen

Ett skäl till att du ser den här annonsen är att Karin Wanngård vill nå personer som är intresserade av Klimat, baserat på aktiviteter som att gilla sidor eller klicka på annonser.
Det kan finnas andra skäl till att du ser den här annonsen, inklusive att Karin Wanngård vill nå personer i åldern 18 till 50 som bor i närheten av Stockholm, Stockholm County. Den här informationen baseras på din Facebook-profil och på var du anslutit till internet.
Berätta vad du tycker
Var den här förklaringen till hjälp?
Tack för din betygsättning.

Ser du inga annonser? Missa inte att stänga av din adblocker.